Björlanda Gård, Hisingen

Sverigeguiden. 11 feb 2011.

Björlanda Gård, Hisingen


Gården drivs sedan 2001 av Ann-Sofie Carlsson och Henrik Johansson. Här föder man bl.a. upp Highland Cattle och odlar spannmål och vall. Djuren går ute året runt, vilket sägs ge ett särskilt smakrikt kött.

Gårdsbutik som säljer eget nötkött och charkprodukter. 

Öppet onsdagar mellan 16-19 och sista lördagen varje månad.

För kontakt:

Tel: 031-92 55 00, info@bjorlandagard.se


www.bjorlandagard.se
RSS

1 kommentar

  • ????????????????????såååå ?? ??GLAD att det finns RIKTIGT RIKTIGT GOTT KÖTT ATT ÄTA !!! JAG SOM FIXADE TILL TÄNDERNA JUST FÖR ATT SÄTTA DEM I ETT MÖRT SAFTIGT GRILLAT KÖTTSTYCKE OCH FÅ TUGGA I MIG( ÄNTLIGEN!)RIKTIGT ORDENTLIGT !!!!!!!!!!! NU KOMMWR JAG UT TILL BJÖRLANDA FÖR HÄR SKA ÄTAS GOTT AV DJUR SOM HAFT EN FIN STUND PÅ JORDEN !!! SER MED STÖRSTA GLÄDJE FRAM MOT MITT MÖTE MED ER I BJÖRLANDA OCH JAG VET ATT JAG KOMMER EJ ALLS BLI BESVIKEN ,,,TUSEN VARMA HÄRLIGA TACK FÖR ATT NI FINNS - PÅ HISINGEN ; ÖN MITT I HIMMELRIKET !!!!!!!??????
    Yvonne Johnsson. 5 aug 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Kommentera

Namn *
E-post *
Kommentar *
 
Skriv in kod
Villkor
 

Sverigeguiden

Sen starten har vi på Äkta vara haft denna Sverigeguide med tips på ställen runt om i Sverige som erbjuder ett alternativ till industrimaten. Vi har här under flera år samlat våra egna tips, tips från våra läsare, från olika mathantverkare och från Eldrimner.


Vi har också ett samarbete med sajten Gårdsnära för att på så sätt erbjuda en ännu bättre söktjänst och guide till den lokala maten och till många trevliga ställen att besöka. Nu blir det ännu enklare för producenter och konsumenter att hitta varandra.

GårdsnäraSenaste nyheter

Annons:

Medlemmsannons_ny